Hjälpavsnitt Företagsregister

Information om alla Sveriges företag

Via solidinfo.se får du tillgång till aktuell informatiom om cirka 1,9 miljoner företag. Vårt näringslivsregister finns för att du som inköpare, företagare, leverantör eller kund ska kunna genomföra dina affärer på ett tryggt sätt. solidinfo.se har alltid den senaste informationen om Sveriges företag, myndigheter, kommuner, organisationer och föreningar.

Kolla upp om företaget är registrerat för F-skatt
När du anlitar uppdragstagare och när någon anlitar dig för ett arbete så är förfogandet av F-skattsedel av avgörande betydelse. Din F-skattsedel fungerar som ett bevis för dina uppdragsgivare att de inte behöver bekosta arbetsgivaravgifter eller göra skatteavdrag på ersättningen. På solidinfo.se ser du direkt om ett företag har en F-skattsedel och dagen för registrering.

Slut avtal med behöriga personer
Det är firmatecknaren som har befogenhet att skriva under avtal, vilka blir bindande för den juridiska personen (företaget). För att du ska kunna lita på vem som har rätt att teckna avtal i ett företag söker du upp företaget på solidinfo.se. Under fliken personer ser du en fullständig sammanställning  på styrelsen och vilka av dem som är firmatecknare.

Organisationsnummer
Det är viktigt att du kan lita på att ett företags organisationsnummer är korrekt. På solidinfo.se kan du kontrollera om organisationsnumret du har stämmer. Skriv in det i sökfältet så kommer företaget upp. För att hitta ett organisationsnummer kan du söka på; ett företagsnamn, en person i styrelsen eller kanske ett telefonummer.

Betalningsförmåga
På solidinfo.se söker du enkelt upp ett företags ekonomiska ställning. Skriv in företagsnamnet i sökfältet och du får direkt en ekonomisk översikt. Vill du få ännu mer information om företagets betalningsförmåga laddar du ner den kreditupplysning som passar dina behov. I många fall kan du även utläsa mycket om hur ett företag mår genom att läsa deras årsredovisning, vilken du också kan köpa från företagets infosida på solidinfo.se.

På solidinfo.se kan du göra allt detta och mycket mer. Du kan enkelt söka på ett valfritt sökbegrepp/sökord, företagsnamn, bransch, produkt, tjänst, varumärke eller telefonnummer för att få del av informationen.

Sök företag eller bransch
Skriv in vad du söker i sökfältet under "Sök efter företag". Ange företagets namn, produkten eller den rubrik du söker efter. Du kan också skriva in sökord som beskriver det företag eller bransch du vill hitta, t ex varumärke. Klicka på branscher eller kategorier för att få upp en lista med företag inom olika verksamhetsområden. Välj en bokstav för att få upp alla branscher eller kategorier som börjar med den bokstaven. Efter gjord sökning kan du även filtrera bransch, område, bolagsform, omsättning, anställda m.m.