Annonsera på solidinfo.se / För Mediebyråer

Solidinfo.se samarbetar idag med ett flertal mediebyråer som satsar på sökannonsering för sina kunders räkning. Vi är väl medvetna om att era kunders intressen går före allt annat. Blir de nöjda så har ni lyckats. De vill köpa relevant trafik och exponering som i slutändan genererar avkastning. Det är precis det vi vill erbjuda era kunder. Solidinfo.se är idag en av Sveriges mest besökta B2B-sajter. Vårt primära fokus är att ett sök i solidinfo.se skall generera fler affärer inom Svensk Näringsliv. 

Allt fler mediebyråer investerar i sökmedier som erbjuder högre träffsäkerhet, relevans och kvalitativ trafik. Vår målsättning är därför att genom överkomliga priser, hög trafik, rätt vald sökordsportfölj driva nytta för våra annonsörer via vår söktjänst. Med rätt strategi kan vi tillsammans med er som mediebyrå skapa en anpassad lösning som ger god valuta per krona för era kunder.
 
Varför solidinfo.se
Det finns ett uppsjö av alternativ i mediedjungeln. Annonskanalerna är många och budgeten är begränsad. Vi tror dock att solidinfo.se med sitt koncept att "generera affärer" är en bra kanal för både nystartade och väletablerade företag. Vårt fokus är att driva hög men relevant trafik. Vi har en stabil och lojal användarkrets med hög s/b och arbetar hela tiden för våra kunder skall få valuta för varje investerad krona. Vi jobbar gärna kreativt med er som mediebyrå och lyssnar gärna in era kunders behov och era idéer.